Concert Aubrey Snell en Trio Tangata 8 maart 2024 

Piazzolla/Bach/Jazz in de Dorpskerk
Op vrijdag 8 maart 2024 treden Aubrey Snell en het trio Tangata op in de Dorpskerk van Woubrugge. Daarmee krijgt het succesvolle concert van Toon Roos & Friends van 24 november 2023 een boeiend vervolg. Aubrey Snell (saxofoon) treedt op met het trio Tangata bestaande uit  Margreet Markerink (piano), Boris Franz (contrabas) en Jacqueline Edeling (bandonéon). Het programma die avond bestaat uit werken van Piazzolla en Bach, waarbij virtuositeit de kop op steekt.

AANVANG & KAARTEN
Het concert in de sfeervolle Dorpskerk aan de Comriekade 7 in Woubrugge begint op vrijdag 8 maart om 20.30 uur.
Kaarten à 25 euro (inclusief een consumptie) ALLEEN NOG KAARTEN AAN DE DORPSKERK
Restaurant ‘t Oude Raadhuys serveert die dag om 18:00 uur een speciaal (Dorpskerk-concert-menu 8 maart_24 ) vooraf telefonisch reserveren: 0172-239066).


Aubrey Snell
Muziekfreak, Bühnebeest en Theatertijger uit Alphen aan den Rijn. Dat is Aubrey. De combinatie van musiceren & acteren en haar passie voor het muziektheater bepalen de artistieke identiteit van Aubrey. En ze regisseert ook nog…

Aubrey speelt/speelde in verschillende muziekensembles en bij muziektheatervoorstellingen van o.a. het Max Tak Filmorkest en het Ricciotti orkest. Met beiden orkesten maakte zij binnen- en buitenlandse tournees naar Wenen, Hongarije, Duitsland, België en Luxemburg.

Trio Tangata
Tangata heeft al op vele podia gespeeld. Festivals en concertzalen in Toscane, Finland, Istanbul, Granada tot en met Buenos Aires. Ook kleine podia op bijzondere locaties en intieme huiskamerconcerten.
Tangata brengt muziek vol passie. Professioneel, met veel ervaring, sprankelend en jong. Weemoed, melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes maken Tangata een feest voor uw oor, oog en gevoel.